Tips & Råd

1. Ladda upp ett foto!

Statistik visar att antalet kontakter ökar upp till 15 gånger om du har en eller flera bilder på dig själv. Undvik retuscherade bilder i din profil och använd helst ett relativt nytaget foto. Att lägga upp en gammal bild, där du är tio år yngre gör bara din dejt förvirrad. Sanningen kommer ju ändå fram förr eller senare.

2. Skriv en personlig presentation

Ta chansen och visa vem du är och var ärlig när du gör din presentation. Skriv intressanta detaljer om dig själv och dina intressen så ökar chansen att träffa någon likasinnad.

3. Beskriv vem du söker

Beskriv vem du söker. Förutom att ge en ärlig beskrivning av dig själv, bör du även försöka att beskriva personen du söker. Vad är viktigt för dig? Ju tydligare du är med vad du söker, desto lättare är det för andra att känna igen sig och bli intresserade.

4. Välj ett användarnamn som visar din personlighet

Var kreativ när du väljer användarnamn. Givetvis kan du göra det lätt för dig och bara addera ett par siffror till ditt namn men varför inte skapa ett användarnamn som fångar lite mer av din personlighet?

5. Ställ frågor

Ställ intressanta frågor. För att få kontakt med någon på e-kontakt.se kan du starta med att skicka en flirt. Fråga sedan personen intressanta och roliga frågor.

6. Säkerhet

Precis som på andra ställen i samhället finns det även på nätet pärliga människor. Vi försöker förhindra att oseriösa människor tar kontakt med våra medlemmar.

- Var vaksam på profiler som ger ett falskt intryck och en ovanligt snygg modelliknande bild.

- Ge aldrig pengar till någon för att hjälpa till med flygbiljetter och sjukhuskostnader.

- Lämna inte ut dina personliga uppgifter. Det finns ingen anledning att lämna ut privata detaljer, som ditt riktiga namn eller din adress.

Lycka till
finnisharabicchinesecroatianczechdanishdutchenglishfrenchgermangreekitalianjapanesekoreannorwegianpolishportuguesromanianrussianslovakslovenianspanishswedishthaiturkeyvietnamesebosniantaiwanese